2006-11-22

Ensam hemma del 1

Idag har jag varit på universitetet hela dan och intervjuat nya studenter. Dom var trevliga så jag gjorde mitt yttersta för att vara lika ödmjuk. Förhoppningsvis lyckades jag?! Svårt att veta faktiskt. Dom är lika smöriga som jag och sa naturligtvis att det var mycket trevligare att prata med oss än Nordea. Dom är verkligen inte dumma dom små liven. Nästa vecka har Pia bokat in mig på sitt gymnasium för att snacka jobb inom Handelsbanken. Jag förstår vad Ni tänker.... -Hur törs hon??? ;-)

I övrigt händer det inte så mycket här i Kallax när matte rymt till Tyskland. Utifall att hon läser detta så kan jag väl nämna att jag gjort en storstilad insats och varit med en hel billast till återvinningen. Skräpet var en kombination av min barndom och Raisa-massakern 2005/2006.
Bl a så har Urax dyra hundkoja alá biabädd vandrat till andra sidan. Undrar hur Raisa får i sig allt?? Vi har dock 2.5 köksstol kvar. Bilder kommer vid ett senare tillfälle.

Nu skulle jag vilja skriva lite övrigt om mitt jobb men känner att det är mest jag själv som är intresserad av att berätta så jag låter Er slippa. ;-)

Inga kuddar skall sys, inget utställningsresultat att gratta, hundarna får kortare promenader än vad kamerans exponering klarar, bla bla bla

2006-11-19

Förtroende?? Bälte???

Som Ni kära läsare säkert upptäckt så har jag drabbats av en förtalskampanj både i den egna men även i andras gästböcker.
Jag vill försöka återupprätta bilden av den diplomerade med några bilder.

Söta lilla Raisas kroppspråk borgar väl för ett gott förtroende för sin superhusse?!
(Obserbera att bältet är stängt!) -Lasse kom inte dragande med att bilden är gammal och från ett annat midjemått! ;-)



Se några av mina medarbetare med mig. Visst verkar dom nöjda och glada??!!

Sen när det gäller det här med bälte eller ej....
Det är faktiskt pga Urax och hans mysvanor som ligger bakom allt detta.
Den minnesgode och trogne följaren av oss och våra hundar kanske minns min avslutningsbild??


Sen är jag för övrigt medlem i Round Table, som enbart väljer in de allra bästa av landets unga män!! ;-) (Till vilka jag inte längre kommer att räknas till efter April 2007)/Patrik