2007-01-29

Persson -Stora killen! 51 cm och 19.5 kg

I brist på egen kamera och några nya egna foton. (Den är fortfarande i Boden, hoppas Ulrika tar några riktigt fina kort åt oss!)
Inga problem alls. -Våra underbara valpköpare förser ju oss med utmärkt bloggmaterial.
Nu har vi fått 3 nya foton på Persson från familjen Wikberg i Östersund. Extra roligt att kunna rapportera från dom avkrokarna när Pettson-kopian verkar lagt ner sin nätaktivitet totalt!? ;-)
Persson kämpar på med diverse kurser och planerar en fjälltur längre fram under vintern.




Här poserar Persson i finsoffan. Inga begränsningsregler där heller.!? :-)




Som alla Schnauzers. -Mycket intresserad av fönstertittning! Jag tror att vi alla som har en schnauzer känner igen oss i detta!




Här gosar Persson med stolt och nytrimmad husse!

Tack för fina bilder Hans & Pauline. Hoppas vi kan ses nått till sommaren så att vi får träffa Persson live igen!

2007-01-28

Luftvärmepump!!

Tack för utmaningen Renée! Jag behövde en spark i ändan! Roligt att hinna före AssarLasse också, även om det inte direkt är en värdemätare på att vara duktig.
Han borde kunna prestera en blogg i kväll. Tydligen har han ju varit och spionerat runt Hillevis knutar i helgen. Hur som helst så ser jag framemot Kattstrupebesök om dryga veckan. Vilka tror att vi kommer att dricka några pilsners???

Jag såg att Pia sparkade lite på mig i sin blogg också om att det händer saker när tiden går. Hon har nog sant i det men en sak är definitivt densamma. Vår gemensamma impulsivitet! Den minnesgode kommer ihåg sommaren 2005 när vi åkte på semester med vår valp Urax och kom hem med en liten Raisa också! Idag spontanköpte vi en luftvärmepump för 18.000:-. Vi har bägge blivit less på de skyhöga elräkningarna. Tokigt men roligt! Jag har dock kommit igång med mitt vedeldande ordentligt sista veckorna. Det tar en massa tid men är också ganska kul.

Synd att Pia glömde kameran på vår trevliga middag igår i Boden. Jag är ju dock van att kasta in gamla bilder och lär väl avsluta dagens blogg likadant.

Vad har mer hänt sen senaste bloggen? -Jo, jag & och Börje har köpt en båt tillsammans så nu skall vi upptäcka Luleåskärgård med hundarna till sommaren. Matte fick en överdos av båtlivet i sin barndom så hon är inte lika förtjust..

För tillfället känns det mesta OK med oss. Livet rullar liksom på. Idag kan jag meddela att vi har en temperatur av minus 27 grader. Renée borde skämmas som ojjar sig över några strögrader! Och långkalsonger sedan???? Näee, du borde ha haft en klänning på Lena PH! ;-)

Nästa helg har vi schnauzerträff om vädret tillåter. Lovar att berika nästa blogg med mer bilder.


Minns Ni hur vi alltid skulle spöka ut Urax förut??
Han var så oerhört snäll och lätt att klä ut! ;-)



Ett av de allra dörsta korten med Raisa & husse.

Slutligen så måste jag förtydliga att Pias "fultapet" inte alls är så dum. Jag tycker faktiskt att det blev mycket bättre än vad jag trott. Även valet av vägg för den där jag bestämt hävdade att man måste ha fondväggar på gavelväggen men men. Det blev ganska fint. Dom som hälsar på får se mer......