2006-03-20

Hundgård!!

Förtydligande (utan bilder!)

Jag vill börja med att tacka för respons via GB och mail i vår hundgårdsfrågeställning.
Jag upplever dock att Vi kanske inte varit tydliga nog. Jag håller med Hillevi om att ett rejält staket kring HELA tomten är trevligare både för hundarna och ögat. Nu handlar det inte riktigt om detta utan vårt dilemma är följande: Både jag och Pia kommer att jobba heltid(dagtid) med varsin oflexibel chef och ha en mil mellan arbetsplats och huset. När vi inte har släkt och nära vänner i Luleå så ser alternativen enligt följande: Urax och Raisa sitter inne i vår tvättstuga i 9 timmar per dag ELLER att vi fixar en lyxig hundgård med uppvärmd del i vedboden där dom kan gå in och ut som dom vill.... Beroende på väder och vind, pinknödighet och törst etc.
Klart är att det allra bästa alternativet vore att finna lämplig dagmatte. (Kanske svårt med 2 schnauzrar??!? ;-))

2006-03-19

Äntligen!!! Nybloggat!

Beklagar att min föregående bilddokumentation av min förkylning i bloggen väckte så mycket reaktioner!! ;-)
I om att jag gillar att väcka anstöt och få reaktioner så kommer jag även denna gång avsluta bloggen med ett intergritetskränkande foto... Eller som Hillevi skriver: & den har du gift Dig med Pia!!??!
Förkylningen är borta och livet är gott med oss. Idag sitter vi och väntar på nyckeln till vårt nya hus som utlovats i slutet av helgen. Mao kan Ni räkna med att vår flytt startar i morgon så smått. AssarMatteLisa: Ni är inte alls skyldiga till vår förkylning däremot är Ni skyldiga till att UraxRaisaHussen fått smak för Jämtlänskt öl & att Raisa blivit kärlekskrank och tjuvringer med våra mobiler.
Just nu håller jag och Pia att dividerar om en hundgård kan vara lösningen för våra hundar?!?!
Ställningen nu är att Pia är emot och jag för. Vi saknar dock alternativ. Kom gärna med kommentarer så vi får vägledning och kan ta del av Er klokskap(?) ;-)

Bild 1: Raisa kollar in Animal Planet. Hennes absoluta favvo.
Bild 2: Raisa hoppar upp på husses axel för att komma närmare TVn.
Bild 3:
Blogg-choken!!! ;-) Matte har förevigat husse med hans senaste present. En ögonbindel för att få sova när det norrländska ljuset gör sig påmind allt tidigare på morgonen.