2006-03-10

Fågelinfluensa i Norr????

Visst är det långt mellan bloggarna här men den här veckan skyller jag på en hiskelig dubbelförkylning för Husse & matte. Kanske är det så att vi inte tål att ha så mycket folk på besök? ;-) Stockholms-Östersund-Tysklandsfrämmande på en vecka kanske blev mer än vad vårt imunförsvar klarade av...
Tusen tack till Tysklands-Eva som fått agera dadda på sin visit i Luleå. Nästa gång är det vår tur att ta hand om Dig när du kommer till Luleå.

Bjuder på några hemska bevisfoton för att riktigt understryka hur synd om mig det är!


Föga bankmässig!?! :-)


Urax verkar inte heller riktigt uppskatta att ha sin husse hemma på dagarna! Han har också drabbatts av rinnsnuva, stackarn.

2006-03-05

Schnauzervecka!!


Tack Ulrica för förevigande av samtliga 4 familjemedlemmar under söndagens trimkurs. Raisa ursäktar att hon blev halv för hon är ju ändå snyggast! ;-))

Vilken vecka!! Började redan förra söndagen med trimkurs. Raggens på middag på måndagen, Fortsättning på trimkursen på tisdagkväll. Jobbkurs i Umeå onsd-torsdag.(28 mil bort för den som ej kan den norrländska geografin!;-) Nytt finfrämmande på middag på fredagkvällen. Assar, Lasse & Lisa från Östersund. Urax & Assar flög ihop några gånger men i övrigt gick det bra. Speciellt så vill husse rikta ett tack till Lasse som kom med en back gott Jämtländskt öl!!

Lördagmorgon var det till att ställa väckaren tidigt för att bege sig till Boden på distriktsmöte inom Round Table! 6-7 öl senare avrundades dagen med Ishockeymatch på Cooparena. Så skönt det var att komma hem vid 18-tiden. Ledig kördagkväll hemma och en helt tom söndag. Vilsamt skönt!!!! Förresten som Ni säkert inte missat så klämdes även ett husköp in i tisdags av bara farten! :-) Vilken tur att Pia haft sportlov och kunna ta hand om allt...


Schnauzerrace. Urax älskar att bli jagad!

Den här veckan ser mycket lugnare ut så nu kan vi börja tänka på vad vi ställt till med när det gäller husköpet!