2006-02-11

Så mycket Schnauzerspring!!

Rapport från Höga Kusten. Nu lär Ni bli otroligt förvånade när korkhusse lyckas blogga live från en annan plats än hemdatorn. Inte minst lär väl en slarvande fru i Stockholm häpna av förvåning....

Urax & Raisa får vara utomhus med Börje mest hela dagarna och stortrivs. Deras husse däremot tar sig en vilohelg inomhus. Fy sjutton sån tråkig husse Urax & Raisa begåvats med.
Förhoppningsvis skall denna helg vara tillräckligt stärkande för att få mig mer pigg framöver. Kameran glömdes naturligtvis i Luleå men med hjälp av Guns 60-års present så kan vi ändå skicka med några bildbevis från helgen.


1:a bilden -visar schnauzerbus bland äppelträden
2:a bilden -en poserande Raisa på soffan.
3:e bilden -En dragkamp om samma pinne i skogen.
4:e bilden - Urax ÄR mycket gladare än vad detta minspel ger uttryck för! ;-)

2006-02-07

Semster!!!!!!

Mitt i en vecka med bedrövlig arbetsbelastning.........ungefär som det sett ut sen nyår!! Tidiga mornar och sena kvällar.....puuuh!! Jag vet att nästan alla har det bara värre & värre på sina jobb men det är en liten tröst när man sitter mitt i sin egen skit! Hur som helst så sitter jag och är ganska nöjd med ett anförande jag nyss blivit klar med som skall hållas i morgonkväll. Tyvärr så sitter nog nöjdsamheten mer i att jag är klar än kvalliten på innehållet.... ;-) Hur som helst så tyckte jag att det var läge för en blogg innan man hoppar i säng. På fredag skall matte till Stockholm genom sitt jobb och blir borta över helgen. Hur löser då en ensamhusse detta problem??? Naturligtvis genom att ta en ledig fredag & stoppa bägge skäggen i bilen och åka ner till föräldrarna i Ångermanland så klart!!! Det blir mycket roligare helg för dem än att sitta hemma med en trött öldrickande husse, så det så!! ;-)

Matte har fixat en talkasset så att jag skall hålla mig vaken de 100 milen tor.
Husses hund! ;-)

2006-02-05

Max en vecka mellan bloggarna.

Det är svårt att leva upp till sina ambitioner. Kanske inte minst gällande hundarna. Man vill ju alltid ha något att skylla på så jag har identifierat en liten lista med orsaker:

-Pias jobb.
-Mitt jobb (Borde nog vara i omvänd ordning, men JAG upplever det inte så!;-)
-Kylan, typ -26´idag.
-Mörkret.
-Bo i lägenhet.
-Avstånden till ALLT.
-sen kommer nog datorn!???????

Så med andra ord är det helt i sin ordning att skita i bloggen ibland!! ha ha


Husse har köpt en ny jacka för att klara den bitande kylan! Jag vet inte om Urax och Raisas förtjusning gäller jackan eller möjligheten att få gå ut åtminstone en gång denna helg?? :-)