2007-04-09

Då är påsken över...

Vet inte riktigt vart drn tog vägen men det är skönt att få lite långledigt.
Nu har vi bott ganska precis ett år i vårt hus här i Kallax. I torsdags var det dock relativt nära att det kunnat sluta med en flytt. Jag var nämligen på en anställningsintervju (inom banken) i Stockholm avseende en chefstjänst i Linköping. Intervjun kändes väldigt bra men timmarna efter fick jag beskedet att jag var topp 3 och absolut skulle klarat jobbet men att dom tyvärr går vidare med en annan huvudkandidat. hmmmm!?! Ganska skönt ändå fast visst känns det lite snöpligt. Skärtorsdagskvällen firades hemma hos Micke och Reneé på Raggens med god mat och dryck. På långfredagen deltog jag i mitt första med i Schnauzerringens styrelse och kom inte hem förrän vid 19-tiden till Luleå. Konstigt hur man hinner sakna sina hundar efter bara ett dygn borta... och Pia, kanske man bör lägga till.
Övriga helgen har firats i lugn och ro med god mat och några videofilmer.
Pia är för övrigt för rädd om sin kamera (som hon fick av mig i höstas!) att kag inte fick ta med den till Stockholm så det blir inga valpbilder från Raggens i bloggen. Dom var dock riktigt lugna och söta. Min favorit är dock fortfarande MINI! :-)

Nu väntar endast 2 arbetsdagar sen så sticker vi till Paris, jag och Pia. Skall bli så skönt!
Lovar att ha bilder till nästa blogg. Jag passar på att bli en gubbe på riktigt i Paris och fylla 40
år! Nu är det bara 25 år kvar till pension!!

Tack för ditt mopedstöd Lasse! Tack Reneé och Micke för husrum och god mat/dryck. Tack Hillevi för att du öppnat din GB, Tack Börje för att du stannar hemma med hundarna medans vi firar i Paris, Tack banken för att jag inte behöver flytta till Linköping. Slutligen ett tack till Pia som kommit på Paris resan och tillika betalat den!


Så här såh Urax ut för exakt 2 år sedan! :-)