2007-02-11

Helgrapporten!

Efter 2 pilsnerkvällar med AssarLasse och ett Round Table möte påföljande dag så var det dags för en vilsam och helvit fredagkväll. -Skönt faktiskt!!! Elda i brasan och se på TV. Vilsamt och härligt efter en arbetsvecka. På lördagen var det dags för en shoppingtur till vårt köpcentra, Storheden. Panta ölburkar, handla mat, leta fynd på Jula, ÖB mm.

Bland fynden kan nämnas en teleskopmagnet som jag sökt för att kunna plocka spik ur askan i vedpannan. Jag som trodde att jag kommit på en ouppfunnen nyttopryl.
Känns riktigt bra! Sen köpte vi dubbelhäftande supertejp som vi tänker försöka sätta upp vår duschstång med. Allt för att slippa borra i kaklet. Tack för tipset AssarLasse! (Om det inte funkar så får du borra nästa gång du kommer!) :-)


På kvällen kom Börje över på middag och melodifestivaltittande.
(Naturligtvis så är favoriten Urax hela tiden med.)


Pia kokade ihop en mumsig fiskgryta med bla saffran och vitlöksaioli. -Vilken tråkig melodifestival sedan. -Blää! Det värsta var att fjanten Jimmy Janssson gick vidare. Otroligt! Nått så pinsammt och löjligt. Sen att han skall bli pappa är ofattbart. Barn som får barn!
Vad tycker du Renée? Ifjol hade du en hel del åsikter om låtarna.



Trots kylan så har vi varit ute några korta svängar med hundarna. Här ser ni en Uraxattack mot Raisa.


Raisa fällde dock upp sina öron och gav igen. Urax håller ju nästan på att välta omkull! :-)


Tyvärr så får ju Urax alltid problem med is under tassarna när det är kallt så det var bara att bege sig hemåt.


Dags att sova för hela familjen Nyberg.

Trevlig vecka!

/Patrik